Oche i Göteborg – dart och mat på samma ställe!

Oche i Göteborg är en modern dartklubb som kombinerar högkvalitativ mat med avancerad teknik för att skapa en unik upplevelse. Belägen vid Järntorget, erbjuder denna 700 kvadratmeter stora anläggning 14 dartbanor och extra sittplatser för 120 personer.

Konceptet, som har sitt ursprung i ett norskt teknikföretag har tidigare öppnat filialer i Oslo, Brisbane och Amsterdam, och planerar att öppna en ny plats i Miami Beach. I denna artikel går vi igenom allt om Oche, deras meny och koncept!

Oche: Ett internationellt gastro gaming-koncept

Oche är ett internationellt gastro gaming-koncept som kombinerar mat, dryck och social interaktion med spelet dart. Ursprungligen från Norge, har Oche expanderat till flera städer runt om i världen inklusive Oslo, Brisbane och Amsterdam.

Den första svenska filialen har nu öppnat i Göteborg vid Järntorget. Här erbjuds en unik miljö där besökare kan njuta av både mat och dartspel i en social och teknologiskt avancerad atmosfär. Oche strävar efter att skapa en plats där människor kan samlas, äta gott och ha roligt tillsammans.

Mat och dryck på Oche i Göteborg

Menyn på Oche i Göteborg är noggrant utformad av de prisbelönta kockarna Michael Lunga och Niels Van Halen. Rätterna är gjorda av ekologiska och lokala ingredienser och inkluderar delikatesser som Tuna Tataki och Stikky Beef Tortilla.

Förutom dessa rätter erbjuder Oche även sina egna pizzor. Dryckesmenyn är lika imponerande, med en rad kvalitetscocktails som Passion Dream, Raspberry Sour och Ginger Mojito. Denna kombination av mat och dryck är designad för att höja upplevelsen av dartspel och skapa en minnesvärd kväll för alla besökare.

Teknologi och faciliteter på Oche i Göteborg

Oche i Göteborg är utrustad med den senaste teknologin för att förbättra dartupplevelsen. Anläggningen, som är 700 kvadratmeter stor, har 14 dartbanor och extra sittplatser för 120 personer. Den avancerade teknologin gör spelet mer engagerande och interaktivt, vilket gör det till en perfekt aktivitet för både nybörjare och erfarna spelare.

Utöver dartbanorna finns det också bekväma sittplatser där besökare kan koppla av och njuta av mat och dryck. Oche strävar efter att erbjuda en komplett upplevelse där teknologi och social interaktion går hand i hand.

Oches öppettider och framtidsplaner

Oche i Göteborg har generösa öppettider för att passa både vardags- och helgbesökare. Från måndag till torsdag är anläggningen öppen från 16:00 till 22:30, och från fredag till söndag från 12:00 till 22:30.

Medan Göteborg är den första svenska staden att välkomna Oche, planerar företaget att expandera ytterligare med en ny plats i Miami Beach. Denna expansion visar att Oche är engagerad i att sprida sitt unika koncept till fler städer runt om i världen.

Oche i Göteborg – en unik dartupplevelse

Oche i Göteborg erbjuder en oförglömlig kombination av högkvalitativ mat, avancerad teknik och social interaktion. Med sitt läge vid Järntorget och en imponerande yta på 700 kvadratmeter, är detta den perfekta platsen för att kasta pil och njuta av en måltid.

De prisbelönta kockarna Michael Lunga och Niels Van Halen har skapat en meny som lyfter upplevelsen med rätter som Tuna Tataki och Stikky Beef Tortilla, samt kvalitetscocktails som Passion Dream och Raspberry Sour. Oche är inte bara en modern dartklubb, det är en destination där mat och spel förenas på ett unikt sätt.

Lämna en kommentar