Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Allt du behöver veta om KitchenAid – Populära varumärket till köket!

1. KitchenAid Tillbehör Skål2. KitchenAid Glassmaskin3. KitchenAid Köttkvarn
KitchenAid Tillbehör SkålKitchenAid GlassmaskinKitchenAid Köttkvarn
Se priset härSe priset härSe priset här

KitchenAid är ett varumärke som verkligen har tagit världen med storm. Sedan sin första lansering har populariteten för dessa köksmaskiner fortsatt att öka för varje år. Framförallt tack vare maskinernas uppskattade design som har en väldigt tidlös konstruktion.  

KitchenAid är det varumärke som du bör välja om du letar efter en maskin som är både snygg att kolla på, men som även är mycket praktisk att använda. Vi listar all information om KitchenAid som kan vara värt att veta. Vad är det med just KitchenAid som gör dem så utmärkande? 

När grundades KitchenAid? 

Många kanske tror att KitchenAid är ett relativt nytt varumärke, men så är verkligen inte fallet. KitchenAid har varit ett frekvent tillskott till svenska kök sedan den första lanseringen år 1919. Detta amerikanska varumärke fokuserar på modern teknik som förpackas i en mer retrodesign. Det gör i sin tur KitchenAids kökmaskiner väldigt intressanta, särskilt deras produktserie Artisan. 

Varför är KitchenAid så populärt? 

När man väl testat på KitchenAids maskiner så är det svårt att byta till någonting annat. Framförallt eftersom dessa köksmaskiner är multifunktionella och om du dessutom har flera maskiner från varumärket så kan de kombineras.  

Samma bunkar, skålar och vispar kan adderas på lite olika typer av maskiner och detta gör dem mer kompletta. Dessutom är KitchenAids maskiner mycket snygga och blir snabbt en fin inredningsdetalj till ditt kök. Du kan välja mellan en hel uppsjö av olika färger, former och nyanser och därmed skräddarsy maskinen för att passa dig perfekt. 

Finns det några nackdelar? 

Utbudet av köksmaskiner har verkligen exploderat och det finns därför väldigt många utvecklade modeller som du kan välja mellan. Priset för KitchenAids maskiner är kanske en nackdel som gör att många drar sig för att göra en investering. Smakar det så kostar det, men alla har helt enkelt inte råd med en köksmaskin från KitchenAid. 

Var tillverkas KitchenAid?

KitchenAid har flera tillverkningsanläggningar runt om i världen, inklusive i USA, Tyskland, China och Italien. KitchenAid är ett dotterbolag till Whirlpool Corporation, en amerikansk tillverkare av hushållsapparater.

Vad ska man tänka på vid val av köksmaskin? 

Eftersom det trots allt är en betydande investering när man väljer KitchenAid så är det såklart viktigt att du gör ett väl övervägt köp. Vilka funktioner ska maskinen ha och vad ska du använda den till? Detta är de kanske två viktigaste frågorna som du bör ställa dig själv innan du gör ditt val.  

Design och form har också betydelse om du planerar att ha köksmaskinen framme för jämnan. Du vill att den ska passa resten av inredningen i köket. Gör därför ett val av färg som passar in! 

Populära produkter från KitchenAid 

Det är flera av KitchenAids köksmaskiner som ligger som bästsäljare på marknaden. Men särskilt populär är deras matberedare och köksassistent.  

Dessa kommer med mängder av smarta tillbehör så att du kan knåda, hacka och blanda med precision. Köksmaskinerna från KitchenAid sparar dig massor av tid i köket, men är också väldigt kompakta för att du ska spara plats i hyllorna. Bland annat kan du köpa till olika typer av tillbehörskålar för olika serier inom KitchenAids utbud. Dessa kan du exempelvis använda för att samla dina ingredienser till olika slags smet och recept.

Flera populära tillbehör 

Men vad som gör KitchenAids tillbehör så populära är att de hjälper till och blir en slags förlängning av dina redan inhandlade KitchenAid maskiner. Utbudet växer också för varje år och nya smarta lösningar innebär att du kan spara tid i köket. 

Rivjärn och glassmaskiner med olika delar är oerhört populära tillbehör av KitchenAid produkter. Att göra hemmagjord glass från ditt eget kök är en lyx som idag är fullt möjlig med hjälp av märkets smarta maskiner.

Med KitchenAids maskiner kan du fortsätta utveckla dina kunskaper inom matlagning. Du kan exempelvis göra egen pasta med en pastamaskin och dessutom mala ned ditt favoritkött i en köttkvarn om du prioriterar att göra varje steg själv när du lagar mat.

Så vilken KitchenAid är du lite extra sugen på? Det finns många att välja mellan, så gör ett val som passar dig och ditt hushåll! 

Säljs hos dessa leverantörer

Lämna en kommentar